MENU
215 215 6626 - 6974 361863

1% for the planet

1% for the planet

1% for the planet
Η KeepCup στηρίζει τον περιβαλλοντικό ακτιβισμό δωρίζοντας  το 1% των παγκόσμιων εσόδων της
Στην KeepCup πιστεύουμε πρώτα στον σκοπό πριν από το κέρδος. Μέσω συνεργασιών, στοχεύουμε να υποστηρίξουμε εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του περιβαλλοντικού ακτιβισμού και της αλλαγής συμπεριφοράς. Δωρίζουμε το 1% των παγκόσμιων εσόδων σε περιβαλλοντικούς  σκοπούς, όπως το Sea Shepherd Australia και το Circular Economy Hub του Planet Ark. Συνεργαζόμαστε με περιβαλλοντικούς οργανισμούς για να προωθήσουμε την αλλαγή και να υποστηρίξουμε τη δράση για το κλίμα και την κυκλική οικονομία, συμπεριλαμβανομένου του τερματισμού των περιττών και προβληματικών πλαστικών μίας χρήσης. Είμαστε εθελοντικό μέλος του Αυστραλιανού Οργανισμού Συσκευασίας Συμφώνων, B Corp και 1% for the planet, επειδή γνωρίζουμε ότι η συνεργασία μάς κάνει όλους πιο ισχυρούς!

Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής όλα τα ΚeepCups έχουν τα ανταλλακτικά τους
Ως B Corp, δεσμευόμαστε να ενδυναμώσουμε την κοινότητά μας για την επίτευξη θετικών περιβαλλοντικών αποτελεσμάτων. Πιστεύουμε στην αντικατάσταση ανταλλακτικών και όχι προϊόντων, επομένως όλα τα KeepCups διαθέτουν ανταλλακτικά  για να αυξήσουν τη μακροζωία τους. Οι χρήστες του KeepCup εκτρέπουν πάνω από 8 δισεκατομμύρια κύπελλα μίας χρήσης από τους χώρους υγειονομικής ταφής κάθε χρόνο. Μαζί έχουμε ξεκινήσει την επανάσταση επαναχρησιμοποίησης.
Στόχος μας ήταν πάντα να δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο κίνημα, προσιτό σε όλους, που διαμορφώνει έναν κόσμο χωρίς πλαστικά απόβλητα. Ξεκινήσαμε με φλιτζάνια καφέ.
Η συνέχεια είναι στο χέρι μας!

1% for the planet

YOKI BLOG (Author)


Comment Related


LEAVE A REPLY

Note: HTML is not translated!